Gradinita


Clubul mini-muschetarilor


Cresa si Gradinita sunt deschise pe toata perioada verii


Cei Trei Muschetari isi propun atat educarea micutilor in spiritul armoniei, prieteniei si al comportamentului manierat , cat si pregatirea pentru o intalnire importanta din viata lor: SCOALA!


In calatoria lor catre aceasta intalnire, vor fi insotiti de parteneri de nadejde care ii vor indruma de la primii pasi si primele cuvinte pana in pragul clasei I.Personal cu experienta, rabdare si dragoste de copii ii vor ajuta sa capete curaj si incredere in fortele proprii, sa isi descopere si sa isi dezvolte creativitatea si talentele personale.


Procesul educational tine cont de personalitatea fiecarui copil, stimuleaza gandirea logica si exprimarea artistica , ajuta la dezvoltarea armonioasa fizica, emotionala si intelectuala, precum si la integrarea sociala.


Toate spatiile, mobilierul si echipamentele sunt adaptate fiecarei grupe de varsta si sunt menite sa asigure protectia si confortul copiilor. Fiecare copil este ajutat sa se integreze in echipa si sa devina coechipier activ al acesteia.Intreaga echipa educationala si administrativa este formata din persoane calificate, dedicate si atent selectate pentru a oferi educatie de inalta calitate.